Les nostres gimnastes de Copa Catalana i Base van iniciar la temporada 2023 el passat cap de setmana del 28 i 29 de gener

Els dies 28 i 29 de gener les nostres gimnastes de Copa Catalana i Base van participar a la Winter Queen Cup, organitzada a Platja d’Aro, amb un molt bon inici de temporada acompanyat d’uns molt bons resultats. 

 – Ivet Rodríguez: 5a Júnior V d’un total de 27 gimnastes.                                     – Júlia Gómez: 4a Infantil V d’un total de 27 gimnastes.                                       – Paula Orta: 14a Juvenil Base d’un total de 57 gimnastes.                                 – Sara Mur: 19a Juvenil Base d’un total de 57 gimnastes.                                     – Heidy Novoa: 3a Sènior IV.                                                                                          – Txell Aixàs: 7a Sènior IV.                                                                                                – Lucía Gómez: 12a Sènior IV.                                                                                          – Ariadna Caro: 5a Sènior V.                                                                                            – Bruna Aixàs: 5a Cadet Base.                                                                                        – Nastia Navajas: 24a Cadet Base.                

 

Scroll al inicio